Vad är Behavioral Optimizing Foods (BOF)?

En stor del av tanken bakom ESSENTIAL-måltiderna är att hålla hundens blodsocker stabilt. Precis som man har märkt hos människor gäller det för hundar (till och med i ännu högre grad) att om blodsockret kör upp och ner kan det ge stora svängningar både mentalt och fysiskt. Alla våra måltider har satts samman med avsikten att undvika dessa variationer, att skapa en ny standard inom foder. Principen vi har utecklat heter BOF (Behavioural Optimizing Foods) och har fått ett mycket gott mottagande.

BOF – en sensation inom foder till hundar.
Behavioral Optimizing Foods (BOF) är en princip som syftar till att hålla en jämn blodsockernivå under hela dygnet.Vi på ESSENTIAL FOODS har uppnått detta med våra livsförändrande och prisbelönta måltider som ger en stabil blodsockernivå.Vårt höga innehålla av färska proteinkällor och den låga tillagningstemperaturen ger enastående höga näringsvärden jämfört med andra märken.Med BOF får man helt fantastiska resultat. Genom att servera ESSENTIALS påverkas hundens mentala balans positivt.Vissa märker stora förändringar, medan andra bara märker av smärre förändringar. Men man märker nästan alltid en förbättring.
 

Illustration af blodsukkerudviklingen med BOF baserede måltider

Inte bara hundmat

Vi producerar inte hundmat; vi producerar måltider. Måltider packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt och endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är viktigt för hundens övergripande välbefinnande.

Se vårt urval