Paté

PATÉER

Våra goda patéer kan serveras som en komplett måltid eller som underbar toppning.

Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

Sätt fallande sortering

Behöver du hjälp?

Gå in på våra Vanliga frågor eller kontakta oss här.

NJUT AV FÖRDELANRA MED ESSENTIAL FOODS PATÉER

Hos ESSENTIAL FOODS står alltid din hunds välmående i fokus. Vår mission är att göra skillnad och bidra till att hunden får ett hälsosammare och bättre liv genom dess matvanor. Det ser vi helt enkelt som vår skyldighet.

Därför är våra patéer fulla med näring och våra recept är framtagna med fokus på att hålla blodsockret stabilt. Patéerna är rika på kött, de innehåller nästan ingen stärkelse och erbjuder enbart naturliga ingredienser, som gynnar och förbättrar hälsan.

Patéerna kan serveras fristående, som kompletta måltider eller användas som en otroligt god toppning på en botten av kroketter ur vår LIVING-serie.

EN KORT INTRODUKTION TILL PATÉNS FANTASTISKA VÄRLD

Patéer av hög kvalitet som våra är en riktigt läcker måltid. Om du inte själv har upptäckt det så behöver du bara vänta på att din hund tar sin första tugga, då kommer du inte längre att tvivla på vad vi pratar om.

Utöver patéerna kvaliteter som smak och textur så erbjuder den även en rad näringsmässiga fördelar, som speciellt beror på vatteninnehållet. Vi ska inte tråka ut dig med de evolutionära grunderna för fördelarna och inte heller räkna upp alla, men vi vill likväl ta tillfället i akt att nämna några av dem, så att du får upp ögonen för paténs underbara väld.

  • Patén ger en överlägsen upptagning av näringsämnen, eftersom det handlar om våtfoder.
  • Patén är enklare att tugga, glider lättare ner i magen och är dessutom enklare att bryta ner, vilket sammantaget ger skonsammare matsmältning.
  • Som en naturlig följd av paténs högre vatteninnehåll så hjälper den din hund att få i sig vatten. Den är alltså speciellt bra för dem som har en tendens att glömma att dricka tillräckligt under dagen.
  • Detta är en typ av mat som passar i alla livets faser, även för dem som inte längre har munnen full av tänder.
  • Paté kan tillagas skonsammare vid lägre temperaturer.
  • Våra patéer är rika på kött, nästan ingen stärkelse och tillagade vid lägre temperatur och därför är de fullt BOF-godkända, med fokus på att hålla hundens blodsockernivå stabil.

SÅ HÄR GÅR DU ÖVER TILL ESSENTIAL FOODS

Även om du redan har en hund som verkar glad och frisk så kan du likväl uppleva en stor skillnad på din hund när du går över till vår paté.

Men att bara byta från ett märke till ett annat gör man inte över en dag. Det bör man göra på rätt sätt. Rent praktiskt bör övergången ske under 4–7 dagar.

Det är viktigt att få anpassat mängden paté, så den stämmer. Det kan ta upp till 2–3 veckor innan du har hittat rätt portionsstorlek till din hund. Detta gäller om du serverar paté som en komplett måltid eller som en underbar toppning på en botten av kroketter, som en mix av torrt och vått.

Du vet att du har hittat rätt mättnadskänsla när hundens avföring är fast. Om du är tveksam kring hur du bäst ska genomföra en kostomläggning för din hund så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

100 % BELÅTENHETSGARANTI

Utöver att vi vill kunna erbjuda våra kunder de absolut bästa produkterna för priset så sätter vi värde på bra service och en bra kundupplevelse.

Därför erbjuder vi även full belåtenhetsgaranti, så om din hund inte reagerar positivt på våra patéer så hämtar vi tillbaka produkterna igen och du får pengarna tillbaka. Det är dock inte så många hundar som inte tycker om våra måltider och patéer, så vi vågar sticka ut nacken och garantera att din hund med största sannolikhet kommer att uppskatta ESSENTIALS.

MER ÄN 250 000 HUNDAR FÅR DAGLIGEN GLÄDJE AV VÅRA MÅLTIDER

Mer än 250 000 glada hundar äter våra måltider och patéer varje dag – och för varje dag så ökar antalet. I verkligheten är detta den bästa testen och det största erkännandet vi kan komma på.

Du kan läsa mer om tanken bakom ESSENTIAL FOODS HÄR.