about profile

“Det viktigaste för Essential Foods och vårt sortiment av hundmat är att bidra till att förbättra och förlänga hundarnas livslängd.”

Om Essential Foods

Mitt uppdrag i livet är sedan 1998 att förbättra livet för hundar.

Därför är det med både ödmjukhet och stor glädje jag välkomnar dig till ESSENTIAL FOODS. Det känns som att det var i går jag packade och skickade iväg den första beställningen, och ändå har vi nu äran att laga måltider och godsaker till våra kunder i stora delar av världen – eller som jag föredrar att kalla dem: våra medlemmar av ESSENTIALS-familjen. Du är en del av vår familj, och vi uppskattar verkligen den tillit du visar oss genom att välja ESSENTIALS. Den utgör hörnstenen i mina löften:
Vi kommer aldrig att kompromissa med kvaliteten för att öka vår förtjänst, och vi kommer alltid att vara trogna vårt uppdrag att förbättra och förlänga livet för både hundar och katter.
Jag hyser en djup kärlek för djur och natur, och BEYOND ESSENTIALS CHARITY-programmet är min vision om ett företag som kan och vill göra skillnad. För hundar och andra djur, och för naturen som ska skapa trygga ramar så att både djuren och människorna får ett bra liv.

Om vår produkt mot förmodan inte lever upp till dina förväntningar ska du inte tveka med att returnera den. Vi accepterar alltid returer utan diskussion.

Christian signature

Varma hälsningar
Christian Degner-Elsner

DETALJER OM VÅR GARANTI

Enkelt sagt så är det en TOTAL GARANTI.

Garantin täcker alla varor som är köpt på essentialfoods.se i 3 månader från datum för köpet.

SE RECENSIONER FRÅN ANDRA GLADA DJURÄLSKARE

 

forsidebillede

VILL DU BLI LAGERHÅLLARE?

Våra värden syftar till långvariga samarbeten. Vi står vid vårt ord och anser att våra åter-försäljare har bäst kunskap om den lokala marknaden. Våra återförsäljare är framgångsrika och vi vill gärna at du blir en del av detta.

Ansök nu

Kontakta oss

Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
 
Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
Ring oss på

024-38 90 814
Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka e-post

service@essentialfoods.se