HUNDFODER OCH HUNDMAT

Valda måltider för din hund, med hundmat och hundmat av högsta kvalitet.

HUNDFODER

Visa som Rutnät Listvy

63 artiklar

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

63 artiklar

Sätt fallande sortering

Behöver du hjälp?

Gå in på våra Vanliga frågor eller kontakta oss här.

MÅLTIDER TILL HUNDAR — INTE BARA HUNDFODER

Hos ESSENTIAL FOODS står din hunds välmående i fokus. Med tiden har vi fått helt unika kunskaper och erfarenheter när det gäller vad hundens föda ska innehålla för att den ska få ut det bästa av tillvaron. Vår mission är att göra skillnad och bidra till att hunden får ett hälsosammare och bättre liv genom dess matvanor. Det känner vi att vi helt enkelt är skyldiga att göra.                                                                       

Därför tillverkar vi inte hundfoder, vi tillverkar måltider. Måltider fyllda med näring som håller blodsockret stabilt och som uteslutande innehåller ingredienser som är nyttiga och som stärker din bästa väns hälsa. Näring är helt enkelt essentiellt för hundens allmänna välmående.

VARJE GRAM HAR VALTS UT NOGA

I våra måltider lämnas inget åt slumpen. Varje gram har noga valts ut och ESSENTIALS-måltiderna innehåller uteslutande ingredienser av hög kvalitet som vi själv kan gå i god för.”Du blir vad du äter.” Den meningen gäller i lika hög grad för hundar som för oss människor.

Därför kallar vi inte heller våra måltider för hundfoder. Av den enkla anledningen att det inte bara är foder, det är måltider som stärker hundens hälsa och därmed bidrar till att den lever längre och har det bättre under sin livstid.

VÅRA MÅLTIDER PÅMINNER OM HUNDENS NATURLIGA MATVANOR

För att uppfylla vårt åtagande att hunden ska få ut mesta möjliga av måltiden har vi utvecklat vår egen princip: BOF-principen. Vi anser att denna princip bör läggas in i hundens alla måltider.BOF står för ”Behavioural Optimizing Foods” och går helt enkelt ut på att återge hundens naturliga matvanor och kost. Det medverkar till att hålla hundens blodsocker stabilt.

Vi påstår att hunden kommer att uppleva många positiva fördelar rent hälsomässigt av att få en stor del av sina proteiner från färskt och obearbetat kött.

ESSENTIALS ÄR HUNDFODER FÖR DIG SOM KRÄVER MER TILL DIN HUND

Det kan vara svårt att hitta rätt när man ska köpa hundfoder, men det behöver inte vara så svårt att köpa det bästa hundfodret som verkligen gör skillnad för din hund.Läs mer om hur vi ser på hundfoder. Vi brukar säga, lite på skämt, att vi inte har några konkurrenter, vi har bara kolleger som säljer hundfoder till kunder som söker efter något annat än det som vi erbjuder

Vi arbetar nämligen med ett tydligt mål: Att förbättra och förlänga hundens liv. Även ditt. Det låter kanske lite för bra för att vara sant för ett företag som gör hundfoder bäst i test, men det finns en speciell orsak till att 9 av 10 som väljer hundfoder från ESSENTIALS gör det efter rekommendation från någon annan.Vi både kan och vill förbättra hundens liv genom vårt hundfoder, ta en titt på omdömet via trustpilot

LEVERERA HUNDFODRET INOM FEM VARDAGAR

Om du köper en påse ESSENTIALS hundfoder via nätet idag, så lovar vi inte bara att leverera hundfodret inom fem vardagar, du kommer att uppleva en markant skillnad för vad du trodde skulle vara möjligt med hundfoder. Om du mot förmodan inte tycker att det uppfyller dina förväntningar till 100 % tar vi tillbaka påsen med hundfoder och betalar tillbaka hela beloppet. Hundfoder på nätet, enkelt!Men varför är vi inte ännu tydligare med att berätta om vårt hundfoder som är fritt från spannmål eller att mellan 74-88 % av våra ingredienser vid tillagningen av hundfoder utgörs av Gressingham anka, Ross&Cobb kyckling, skotsk lax och andra fantastiska proteinkällor? Eller att ungefär hälften av våra proteinkällor är färska och helt obearbetade vid tillagningen av vårt hundfoder?

För att vi väljer att göra det på vårt sätt när det gäller hundfoder och vi upplever att det är det som gör skillnaden för våra kunder.Många blir kanske förvirrade när alla som säljer hundfoder på nätet försöker att överrösta varandra: Se på mig – Jag har bästa hundfodret!Det innebär att för oss som arbetar med annat för ögonen än bara förtjänsten när det gäller hundfoder, och hundfoder via nätet, får göra det på vårt eget sätt. Och naturligtvis gör vi det! Varje dag får mer än 50 000 härliga hundar serverat ESSENTIALS hundfoder, när kan vi leverera en påse hundfoder till dig?Titta här nedan om du fortfarande är osäker på varför ESSENTIALS är ett hundfoder du bör testa eller ring oss/skicka e-post på service@essentialfoods.se och 024-38 90 814.

ESSENTIAL FOODS FÖRETAG OCH HUNDFODER

ESSENTIAL FOODS bildades av Christian Degner-Elsner 2013. Christians livsuppgift är att göra skillnad för hundar, vilda djur och naturen. Totalt sett har Christian under årens lopp sålt hundfoder för mer än 500 miljoner danska kronor och alltid hundfoder av hög kvalitet.Han har idag ungefär 20 års erfarenhet av hundfoder och är en av de mest erfarna och internationellt respekterade ägarna av företag som arbetar med hundfoder. Det viktigaste för ESSENTIAL FOODS och våra hundfoder är att de ska bidra till att förbättra och förlänga hundens liv. Det är huvudmålet.Överst på listan är den skillnad som vårt hundfoder innebär för hundarna. Vi brukar säga att våra kunder får leva med att vi ger bort en stor del av förtjänsten till gatuhundar, projekt för att rädda hotade djur och vår natur.

Det är det ännu inte någon som har klagat över, det är kanske inte så illa att köpa hundfoder av ett företag som har andra målsättningar än att bara skapa lönsamhet.När du köper vårt hundfoder, t.ex. här via nätet, eller hos en av våra duktiga återförsäljare av hundfoder kan du vara säker på att du får något som håller yppersta klass. För oss är det inte intressant att göra det näst bästa, då får vi inte de resultat vi strävar efter att de som äter vårt hundfoder ska uppleva.Just för att det finns annat än lönsamhet som betyder något för oss kan man faktiskt köpa vårt hundfoder till humana priser. Det är vårt bidrag till att så många hundar som möjligt ska få uppleva skillnaden med oss och vårt hundfoder.

BÄSTA HUNDFODER

Hur ska man då bedöma detta? Vår inställning är att titta på ingredienserna och hur mycket det finns av de bästa proteinkällorna. Det kan vara lite besvärligt, som tur är så finns det redan en guide, www.allaboutdogfood.co.uk, som har bedömt ESSENTIALS hundfoder och jämfört med 933 andra leverantörer av hundfoder.

Du har kanske redan gissat så ligger vi i topp.Titta även på omdömet via trustpilot och dessutom kan man väl säga att eftersom uppfödare är vår största yrkesmässiga kundgrupp så beror det på att vi både kan och vill något extra med vårt hundfoder.

5 GODA GRUNDER ATT VÄLJA ESSENTIAL FOODS HUNDFODER

  • Testvinnande kvalitet på hundfoder
  • Omfattande garanti, där vi hämtar tillbaka resten av hundfodret och betalar tillbaka HELA beloppet om du inte är 100 % nöjd
  • ESSENTIALS är ett företag som är till för hundarna, inte tvärtom. Det är inte alla hundfoderföretag som resonerar så.
  • Lågt pris per dag med tanke på att man serverar det bästa. Ett talesätt säger: det man sparar på hundfodret får man betala hos veterinären.

VAD ÄR ESSENTIAL FOODS KÄNT FÖR?

Utöver våra hundfoder skulle vi peka på tre saker.1. Att vi har uppfunnit BOF: Behavioral Optimizing Foods. Detta bidrar till att hålla blodsockret stabilt, vilket ger en rad olika fördelar. Det är egentligen inte så konstigt, det handlar om att göra hundfoder med ingredienser som har lågt glykemiskt index. Så varför inte många fler gör detta måste handla om något annat än hundens välbefinnande.2. En servicenivå som ligger utanför vad man kanske förväntar sig när det gäller hundfoder via nätet eller när man köper hundfoder. Vi har ganska kortfattade riktlinjer när det gäller service och köp av hundfoder: Vad krävs i varje enskild situation för att vi själva skulle uppfatta det som enastående service. Många som säljer via nätet har glömt bort att det är viktigt med service. Våra kunder ska helt enkelt uppleva bra service varje gång man är i kontakt med oss. Engagemang smittar av sig!

3. Vår passion för vacker design. Om du har hållit i en av våra påsar med hundfoder vet du redan att den inte ser ut som eller känns som andra påsar. Inte minst namnen på de olika varianterna av hundfoder. Det bygger på tanken att de flesta märken av hundfoder påminner endera om något från sjukhuset eller så fördummar den kunderna. Varför kan hundfoder inte vara vacker och ha heltäckande tryck runt hela påsen?
Från innehållet i kroketten till pappret som följesedeln är tryckt på? Det är fullt möjligt!

Spannmålsfritt hundfoder

Spannmålsfritt hundfoder är ett alternativ för dig som inte vill ge din hund spannmål i fodret. Lägg till fiskolja för hundar för en varierad smak.

VARFÖR SKA DU VÄLJA ATT KÖPA DIN FÖRSTA PÅ ESSENTIAL FOODS HUNDFODER?

För att du nu har hört så pass mycket om oss och vår garanti på vårt hundfoder, där vi hämtar tillbaka påsen och betalar tillbaka HELA beloppet, att det finns inget bättre tillfälle än nu!