ENDAST FÖR UPPFÖDARE

AMBASSADORS CLUB

AMBASSADORS CLUB är en unik hyllning till uppfödare. vi vill gärna att du registrerar dig.

Vi tror på styrkan i långvariga samarbeten och inget är viktigare än det vi har med våra uppfödare. Med AMBASSADORS CLUB erbjuder vi er den bästa servicen och de finaste erbjudandena. Registrera dig och upplev den vardagsmagi som vi älskar att skapa för våra AMBASSADÖRER. AMBASSADORS CLUB är en mötesplats för alla uppfödare, som alltid är på jakt efter det bästa.

FÖRDELAR MED AMBASSADOR CLUB

Vårt samarbete med uppfödare är själva kärnan i allt vi tillverkar och gör. Det är därför som vi kallar våra uppfödarkunder för AMBASSADÖRER. Det är vårt högsta erkännande och som du kommer att märka är våra erbjudanden och samarbetets omfattning i en helt egen klass.

01

 

Rekommendationsbonus för varje ny valpköpare

När du rekommenderar ESSENTIAL FOODS till en valpköpare så får både du och valpköparen 150 SEK att handla för i webbshopen. Vill du dela med dig och bjuda in tidigare valpköpare? Det är inget problem! Vi uppskattar det verkligen och erbjuder precis samma rekommendationsbonus.

02

 

Exklusiv åtkomst till PARTNER-butiken

Åtkomst till våra bästa rabatter dygnet runt, som ett tecken på vår uppskattning för våra AMBASSADÖRERS hårda arbete och hängivenhet.

03

 

Kostnadsfria Puppy-paket – Ett storstilat farväl

Våra Puppy-paket är ett spännande sätt för nya valpköpare att upptäcka och bekanta sig med ert högkvalitativa foder och godbitar, här finns ett urval av de härligaste ESSENTIALS godbitarna och provpåsar av vår populära måltid the BEGINNING, som verkligen gör skillnad för valpens tillväxt.

04

 

En skräddarsydd AMBASSADOR BOX, speciellt för dig

Ett riktigt välkomnande till en klubb måste innehålla en välkomstlåda, skräddarsydd efter dina behov. Tillsammans med vår landschef får du välja en låda som innehåller tre av våra älskade godbitar som du kan testa i lugn och ro där hemma.

05

 

Privilegierad kontaktstatus

Förmånen att kunna använda ambassador@essentialfoods.com som gör att din e-post hamnar först i kön.

06

 

Först i kön för BREEDERS' INSIGHTS

BREEDERS' INSIGHTS är en internationell webbinarium-serie där oberoende forskare och experter delar med sig av och diskuterar de senaste kunskaperna, enbart med uppfödare. Som medlem har du förtur.

07

 

Årlig överraskning

Varje år visar vi vår uppskattning med en överraskning för det förtroende och den lojalitet du visar oss. Detta är ofta en möjlighet att vara bland de första i världen att få uppleva nya produkter från ESSENTIALS.

Lite åsikter från våra AMBASSADÖRER

AMBASSADORS CLUB ÄR EN UNIK HYLLNING TILL UPPFÖDARE

VI VILL GÄRNA ATT DU REGISTRERAR DIG

Berätta gärna lite om dina hundar och dig själv, så kommer vår Landschef, Annica Larson, att kontakta dig så snart som möjligt.