ESSENTIAL NAUTICAL LIVING 10KG

1 049,00 kr
- +
Priser per dag -
Förvånande låga

ESSENTIAL NAUTICAL LIVING är det kompromisslösa spannmålsfria fodret för vuxna hundar av alla raser, tillagat med massor med färsk lax, öring och säsongens fisk. Måltiden följer vår BOF-princip. NAUTICAL LIVING har högt innehåll av färsk fisk och ett extra högt innehåll av OMEGA 3 som tilltalar hundar med särskilda krav på smakupplevelsen. Testad och utvärderad i Storbritannien som ett högkvalitativt foder. (Källa).

Priser per dag - Förvånande låga
1 049,00 kr
- +

Utvalda ingredienser

01
Ingredienser, sammanfattning: 77 % lax, öring, ägg och säsongens fisk. Varav färskt 55%.
02
Passar bra till dem som är på jakt efter det bästa. Vår populäraste måltid, hyllad av många för att verkligen göra skillnad.
03
Vi älskar måltiden eftersom den har ett verkligt högt innehåll av omega-3 och för alla fantastiska meddelanden vi får om NAUTICAL LIVING från våra kunder.
04
Kroketten i påsen är anpassad till hundar som väger över 10 kg. Vill du ha en mindre krokett ska du välja påsen på 2,5 kg.
05
Utan tvekan! NAUTICAL LIVING bidrar till att hålla blodsockret stabilt.
06
Du bör välja den här måltiden eftersom det är en verkligt fantastisk måltid och en favorit hos väldigt många.

Varje gram väljs noggrant

Produktbeskrivning

Information

Protein 29,0 %
Fett 14,0 %
- Varav Omega3 4,0 %
- Varav Omega6 1,0 %
Mineraler/råaska 8,0 %
Växtfibrer 4,0 %
Vatten 8,5 %
Kalcium 1,7 %
Fosfor 1,2 %
Glukosamin 0,09 %
Kondroitin 0,07 %
Kcal/kg: 3580
Mer information
Ålder Vuxen
Ras Beagle, Berner Sennen, Border Collie, Cairnterrier, Cavalier King Charles, Collie, Dansk-svensk gårdshund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthårig vorsteh, Labrador, Newfoundland, Retriever (övriga), Rottweiler, Schäfer, Strävhårig vorsteh, West Highland White Terrier
Hundens vikt 11-30 kg, 31-50 kg, +50 kg

Produktblad (PDF)

"Det viktigaste för ESSENTIAL FOODS och vårt sortiment av hundmat är att hjälpa till att förbättra och förlänga hundarnas liv."
Product billede

Mer information

BOF Principen (behavioural optimizing food)

Behavioural Optimizing Food (BOF) är principen om att återskapa hundens naturliga kost. I praktiken betyder det att hundens blodsockernivå hålls stabil, det höga innehållet av färskt kött stimulerar instinkten, den låga tillagningstemperaturen bevarar näringsvärdet, bär, frö och örter påminner om innehållet i bytets mage och storleken på bitarna gör att måltiden alltid tuggas och inte sväljs hel.

Första påsen av ESSENTIALS?

Vi på ESSENTIAL FOODS hälsar dig välkommen. Med den första påsen inleds en livsstilsförändring när det gäller kosten. Du kan byta under en period på 4–7 dagar, eller direkt från den första dagen. Den första veckan kan man förvänta sig lite extra luft i tarmarna. Det beror på att hundar, precis som vi människor, reagerar på förändringar i kosten. Avföringen är i samma mängd, men kan vara något mjukare. Sedan är det bara att glädja sig över alla fördelarna med att ha valt ESSENTIAL FOODS, på både kort och längre sikt. Du är alltid välkommen att kontakta oss för råd och vägledning.

Sammansättning

Färskt tillagad lax och öring, sötpotatis, torkad säsongfisk, ärtor, torkad lax, hela ägg, ESSENTIAL OMEGA 3 OLJA, linfrö, alfaalfa, laxsås, potatis, ärtfiber, vitaminer, mineraler, mannaoligosackarider, fruktoligosackarider, glukosamin, kondrotin, tranbär, acaibär, blåbär, äpple, tomat, apelsin, päron, morot, spenat, blomkål, tång, ringblomma, ginseng, grönt te, ingefära.

Tillagningstemperatur

90 grader celsius.

Hållbarhet

12 månader från tillverkningsdatum. Datum, tidpunkt och unikt tillverkningsnummer finns på toppen av påsen.

Rekommenderad förvaring

Använd originalet ESSENTIAL the FOOD BOX. Fodret bör förvaras på en torr och sval plats (5–18 grader), inte i direkt solljus och i en lufttät behållare – så smakar den första måltiden i påsen lika bra som den sista

Ett par ord och råd för särskilt kräsna hundar

De flesta hundar kan inte motstå smaken av ESSENTIALS. Det kan hända att de inte äter upp. Detta är inte på grund av att de är kräsna utan för att ESSENTIALS ger en annan mättnadskänsla. Hundar kan helt naturligt bli mätta. Om din hund är väldigt kräsen ska du prova att hälla på lite varmt vatten över fodret eller röra ner en till två matskedar ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL i fodret.

Portionsstorlek

kg 2kg 5kg 10kg 15kg 20kg 25kg 30kg 40kg 50kg 60kg 70kg 80kg
24 h 45g 80g 140g 180g 225g 270g 310g 390g 465g 530g 600g 660g
Vi kan även rekommendera

Kontakta oss

Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
 
Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
Ring oss på

024-38 90 814
Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka e-post

service@essentialfoods.se