SUPERKLIPP 3 x ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL 1l. (SPARA 20%)

599,00 kr
- +
Vi erbjuder den bästa laxoljan, även kallat omega3-olja. Det är med glädje vi läser alla meddelanden från våra kunder där man berättar om fördelarna med att dagligen ge ett tillskott av ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL. Ett tillskott av laxolja kan vara hälsosamt som smakförstärkare om de är kräsna. Om det finns ett problem kan detta vara lösningen. Många kallar vår laxolja för billig, men det låga priset beror helt enkelt på att vi helt enkelt inte lägger så stor förtjänst på våra produkter. Om du lägger vår OMEGA 3 LAXOLJA i varukorgen ordnar vi inte bara leveransen, vi garanterar också att betala tillbaka hela beloppet om du inte blir 100 % nöjd. Dosering: 5 ml laxolja per 10 kg kroppsvikt, vilket motsvarar ungefär en halv matsked.
 • 100% Human Grade Pet Food

 • BOF Approved

 • Staff favorite

 • 599,00 kr
  - +

  Produktbeskrivning

  Information

  Även om vi gärna vill sälja våra varor så lägger vi först och främst vikt på rådgivning. OMEGA 3-innehållet i våra måltider är tillräckligt för de flesta hundar. Ett extra tillskott av omega 3 kan vara särskilt fördelaktigt för många hundars välmående. Vi tycker själv att flaskan är ganska genial (enkel att arbeta med), men var uppmärksam på att pumpar inte följer med och inte kan köpas separat. Det är viktigt att informera om att det är stor skillnad på var fiskarna odlas. Lax till OMEGA 3 OIL odlas på den norska västkusten och inte i Östersjön, där man hör många historier om högt innehåll av PCB och dioxin särskilt i lax. De laxar vi får oljan från är godkänd som livsmedel och därför är det kontroll över vilket foder de får och därmed vilka ämnen de innehåller. Varje kvartal tas prover och externa analyser görs för dioxin och dioxinliknande ämnen.
  Mer information

  Produktblad (PDF)

  Delights image
  Product billede

  Mer information

  ESSENTIAL FOODS LAKSE OLIE

  Er en del af vores sortiment til de af der leder efter en løsing som ofste kun omega 3 lakse olie tilskud kan give.

  Med ESSENTIALS LAKSE OLIE

  Får du lakseolie i en meget høj kvalitet, tilbredet frisk, og opbevaret korrekt. Alt dette til en pris der må være noget nær det bedste for en lakseolie. Finder du en lakseolie billigere, så spørg ind til opbevaring, holdbarhed.

  Skulle der findes en lakseolie 10kr billigere ville det være ærgerlige penge at have sparet hvis lakseolien er harsk. Det vil du aldrig opleve med vores lakseolie.

  Tilbud lakseolie - køb 3 og få rabat

  Der er 2 nemme måder at får vores lakseolie endnu billigere. Køb enten 3 på én gang, man kan kalde det storkøb af lakseolie, og gøres her:

  https://www.essentialfoods.dk/essential-the-omega-3-oil-1l.html

  Eller køb 2 poser ESSENTIALS måltider her i shoppen sammen med lakseolien, så får du 10% på alt i kurven, inkl. lakseolien. Smart!

  Køber du både 2 poser måltider og storkøb på lakseolien hvor der allerede er rabat, så får du stadig extra 10% på lakseolien. Så det er rigtigt smart!

  5 gode grunde til at vælge ESSENTIALS LAKSEOLIE

  • Løser udfordringerne som kun lakseolie kan
  • Kun friske laks er brugt til vores lakseolie
  • Garanti for at lakseolien ikke er harsk
  • Lakseolie kan give et pift i smagen for hunde der er kræsne.
  • Helt skarp pris for en lakseolie du kan stole på

  Hvorfor skal du vælge lakse olie fra ESSENTIAL FOODS

  Vi har en mission: At forbedre og forlænge hundes liv. Profit kommer helt bestemt i anden række, hvorfor du når du vælger vores lakseolie køber fra nogle der har tanke på din hund først og fremmest.

  Måske er det derfor at 9 ud af 10 af vores kunder kommer til os på anbefaling fra andre. Så uanset om du starter med at købe vores lakseolie for at lære os bedre at kende, eller om du allerede serverer vores måltider, så ved du at vi arbejder på vores egen måde, med et ene mål der handler om at fremme hundes livskvalitet igennem kosten.

  Vi kan även rekommendera

  Kontakta oss

  Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
   
  Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
  Ring oss på

  024-38 90 814
  Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Skicka e-post

  service@essentialfoods.se