ESSENTIAL the OMEGA 3 OIL 500ml.

159,00 kr
- +
Vi erbjuder den bästa laxoljan, även kallat omega3-olja. Det är med glädje vi läser alla meddelanden från våra kunder där man berättar om fördelarna med att dagligen ge ett tillskott av ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL. Ett tillskott av laxolja kan vara hälsosamt som smakförstärkare om de är kräsna. Om det finns ett problem kan detta vara lösningen. Många kallar vår laxolja för billig, men det låga priset beror helt enkelt på att vi helt enkelt inte lägger så stor förtjänst på våra produkter. Om du lägger vår OMEGA 3 LAXOLJA i varukorgen ordnar vi inte bara leveransen, vi garanterar också att betala tillbaka hela beloppet om du inte blir 100 % nöjd. Dosering: 5 ml laxolja per 10 kg kroppsvikt, vilket motsvarar ungefär en halv matsked.
 • 100% Human Grade Pet Food

 • BOF Approved

 • Staff favorite

 • 159,00 kr
  - +
  01
  Ingredienser, sammanfattning: 100 % lax
  02
  Speciellt för hundar som behöver lite extra omega-3
  03
  När: Tillsammans med måltider
  04
  Vi älskar den eftersom: Den är mycket rikt på omega-3.
  05
  BOF: Nej, men den är så mycket annat
  06
  Därför bör du välja den: Det är ett mycket mångsidigt tillskott!

  Produktbeskrivning

  Information

  Även om vi gärna vill sälja våra varor så lägger vi först och främst vikt på rådgivning. OMEGA 3-innehållet i våra måltider är tillräckligt för de flesta hundar. Ett extra tillskott av omega 3 med laxolja kan vara särskilt fördelaktigt för många hundars välmående. Vi tycker själv att flaskan med laxolja är ganska genial (enkel att arbeta med), men var uppmärksam på att pumpar inte följer med och inte kan köpas separat. 

  Det är viktigt att informera om att det är stor skillnad på var fiskarna odlas. Lax till OMEGA 3 OIL laxolja odlas på den norska västkusten och inte i Östersjön, där man hör många historier om högt innehåll av PCB och dioxin särskilt i lax. De laxar vi får laxoljan från är godkänd som livsmedel och därför är det större kontroll över vilket foder de får och därmed vilka ämnen de innehåller. Varje kvartal tas prover och externa analyser görs för dioxin och dioxinliknande ämnen.

  Naturligtvis har laxolja en viss doft, men det är faktiskt förvånande att den inte doftar mer än vad vår laxolja gör. Den största orsaken är att vi använder färsk lax och att den laxolja du får är förhållandevis nypressad. Naturligtvis spelar det en viss roll att vi har ett lager med konstant låg temperatur där vi förvarar laxoljan. Den bästa platsen du kan förvara laxoljan på är i kylskåpet eller på en annan sval plats, skyddad från direkt solljus. 

  Mer information
  Ålder Valp, Junior, Vuxen, Senior
  Ras Beagle, Berner Sennen, Bichon Havanais, Border Collie, Cairnterrier, Cavalier King Charles, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk gårdshund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthårig vorsteh, Labrador, Newfoundland, Retriever (övriga), Rottweiler, Schäfer, Strävhårig vorsteh, West Highland White Terrier

  Produktblad (PDF)

  Delights image
  Vi kan även rekommendera

  Kontakta oss

  Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
   
  Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
  Ring oss på

  024-38 90 814
  Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Skicka e-post

  service@essentialfoods.se