Möt Teamet

Annica Larsson

FODER-SPECIALIST, är vår kontakt i Sverige för uppfödare och storkunder. Annica är vår senaste nyanställning och ingår i vår stora satsning i Sverige. Hon kommer senast från nio år i hästfoderbranschen och har mycket att bidra med till ESSENTIAL FOODS. Annica börjar gärna morgonen med en kopp te framför brasan på vinter eller en kopp te på altanen på sommaren.

”Med Annica i spetsen kunde vi inte önskat oss en bättre representant för ESSENTIAL FOODS i Sverige. Hennes stora glädje för djur och inte minst intresset för korrekt näring oavsett om det är till hundar, hästar eller katter. Med sitt fantastiska leende och starka servicegen passar hon perfekt in i ESSENTIAL FOODS-teamet.”

- Sagt om Annica av Kasper Holm

 

Kasper Holm

FODER-SPECIALIST, är vår kontakt i Danmark för uppfödare och storkunder. Kasper har samlat på sig många års erfarenhet från först sina fyra år på Oliver´s Petfood och sedan snart fem år på ESSENTIAL FOODS. Den förste som hälsar på Kasper hemma på morgonen är Gizmo, en fransk bulldog.

”Kasper är kundernas man och han har en stor passion för både hundar (& de älskar han!) och den personliga relationskontrakten till kunder. Han är ”the real deal” och han anstränger sig långt utöver det vanliga för att hjälpa våra kunder till den bästa lösningen.”

- Sagt om Kasper av Christian Degner-Elsner

Christian Degner-Elsner

Är grundaren av ESSENTIAL FOODS med stark vision och uppfattning om service, kvalitet och inte minst hur vi behandlar alla levande varelser på denna jord. Christian har under snart 20 år varit involverad i petfoods. De första många åren som grundare till Oliver´s Petfood. Morgonen börjar med en tur runt Kastellet 06:30 tillsammans med Shaky, familjens australienska shepherd.

”Som chef är Christian väldigt krävande och han är temperamentsfull, men jag har ännu inte arbetat för någon som både inspirerar och motiverar så mycket. Kanske värdesätter jag allra mest att han verkligen önskar göra världen till en bättre plats.”

- Sagt om Christian av Kasper Holm

 

Karin

ESSENTIALS Kundservicechef, är eldsjälen som brinner för att skapa serviceupplevelser utöver det vanliga och som kunderna kommer ihåg. Karin har mer än 30 års erfarenhet som ”hands-on” ledare inom service och hennes glada humör smittar alltid av sig till andra. Hundar har Karin nära inpå på då Karins dotter precis har blivit hundförälder.

”Karin tillhör en liga för sig och har både modet och viljan att sträva efter perfektion. Enastående service är en del av ESSENTIALS DNA och jag drog en lättnadens suck då det på allvar gick upp för mig att Karin har vad som krävs för att inte bara infria detta men också överträffa allas förväntningar.”

- Sagt om Karin av Christian

 

Tiago

ESSENTIALS Logistikchef, är mannen som med en lugn hand och alltid positiv energi säkerhetsställer att vi har hög leveranssäkerhet och att väldigt få misstag inträffar med våra tusentals veckobeställningar. Dagen börjar med pendling från Malmö till ESSENTIALS lager med ankomst vid sjutiden på morgonen. Tiden används till en stunds uppladdning innan dagens utmaningar tar vid.

”Tiago’s energi, ”yes we can” och vilja är enastående. Att vi i kundservice har den bästa medspelaren till våra kunder är fantastiskt.”

- Sagt om Tiago av Karin

 

Katja

ESSENTIALS Kundrådgivare är vår speciellt kompetenta kollega på telefon och email. Med ett stort intresse för hundar och katter och en förmåga och vilja att skapa service sätter standarden för oss alla. Katja slappnar av med Fenja och speciellt de extra långa promenaderna på helgerna är värdefulla.

”Det kan formuleras ganska kort, ler en kund i telefonen är det störst sannolikt att det är Katja som de pratar med. Katja har ett 110 % gott humör, kunskap och positivitet.”

- Sagt om Katja av Kasper

 

Ella

ESSENTIALS Kundrådgivare, är vår väldigt uppskattade kollega i kundservice. Alltid med gott mod och en outtröttlig önskan att göra en skillnad för våra kunder. Ella är också fostermor till Baloo.

”Ella är vårt hemliga vapen. Ella är en kollega som dagligen hjälper till att hålla ESSENTIALS på toppen med en femstjärnig upplevelse för våra kära kunder.”

- Sagt om Ella av Tiago

Inte bara hundmat

Vi producerar inte hundmat; vi producerar måltider. Måltider packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt och endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är viktigt för hundens övergripande välbefinnande.

Se vårt urval