Träffa Teamet

Sarah Brandes, FODERSPECIALIST, hjälpar våra många svenska kunder gott på väg med bytet till ESSENTIAL FOODS. Sarah har en bakgrund som top-uppfödare av finsk lapphund och lagotto genom mer än 20 år. Mer än 135 valpkullar har Sarah född upp genom åren och är fortfarande aktiv som uppfödare. Förutom detta har hon genomgått ett 18 månader långt träningsprogram i ESSENTIAL FOODS.

”Sarah har den perfekta bakgrunden för att ge råd till våra kunder eftersom hon själv använder ESSENTIALS i sin egna kennel och redan från början upplevde vilka fantastiska resultat vårat foder ger. Sarah har ett driv som få människor har och jag är henne oerhört tacksam för att hon har valt att lägga så mycket av sin energi på våran sak”.

Sagt av Christian Degner-Elsner om Sarah Brandes

Christian Degner-Elsner är stiftare av ESSENTIAL FOODS och en man som har båda en vision men även starka hållningar till hur service och kvalité ska fungera samt inte minst hur vi behandlar levande varelser. Har i snart 20 år varit involverat på toppnivå inom petfoods. Hans morgon börjar med en tur runt Kastellet i Köpenhamn kl. 06.30 tillsammans med Shaky, familjens australien shepherd.

”Det är oerhört spännande att få göra resan med ESSENTIALS här i Sverige tillsammans med Christian. Som människa är han alltid oerhört passionerat och dedikerat, båda på gott och ont. Man behöver aldrig undra vad han tänker och menar och det är härligt när man som jag uppskattar människor som vågar vara den de är och stå för deras åsikter. Sedan måste man ha en enorm respekt för hans Charity program som gör stor skillnad för djur runt om i världen”

Sagt av Sarah Brandes om Christian Degner-Elsner