PUPPY SMALL BREED STARTER BOX

219,00 kr
- +

Lycka till med din nya valp! Du ska välja att testa ESSENTIALS eftersom vi har lång och mycket stor erfarenhet inom att med rätt näringssammansättning säkerställa att din valp får en perfekt uppväxt. Vi vet att vi kanske inte är det billigaste valet, men vi lägger ner otroligt mycket arbete på att vara bäst. Vi har skapat en startbox som består av 1 kg ESSENTIAL the BEGINNING. Måltiden innehåller allt din hund behöver under de första 10–12 månaderna. Vi har dessutom packat lådan med tre utvalda favoritgodbitar till valpar och juniorer. Alla produkter är tillagade med kärlek och skapade med fokus på att var med hela vägen för ett långt och lyckligt hundliv.

Det näst bästa? Du får ett presentkort på 150 kronor till ditt första köp av en påse av ESSENTIALS måltider.

Detta presentkort kan användas för ESSENTIAL the BEGINNING.

 • 100% Grain Free

 • BOF Approved

 • For Training Purposes

 • 219,00 kr
  - +

  Utvalda ingredienser

  Produktbeskrivning

  Information

  Mer information
  Ålder Valp
  Ras Beagle, Berner Sennen, Bichon Havanais, Border Collie, Cairnterrier, Cavalier King Charles, Collie, Coton de Tulear, Dansk-svensk gårdshund, Engelsk Springer Spaniel, Fransk Bulldog, Golden Retriever , Korthårig vorsteh, Labrador, Newfoundland, Retriever (övriga), Rottweiler, Schäfer, Strävhårig vorsteh, West Highland White Terrier
  Hundens vikt 1-15 kg
  Vi kan även rekommendera

  Kontakta oss

  Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
   
  Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
  Ring oss på

  024-38 90 814
  Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
  Fredag: 08.00 - 15.00

  Skicka e-post

  service@essentialfoods.se