NOBA SOY UNSCENTED ULTRA CLUMPING PLANT-BASED 10L / 4,16 KG

311,46 kr
- +

Från personerna bakom det världsberömda varumärket CANADA LITTER kommer här en efterlängtad 100 % naturlig och växtbaserad lösning, NOBA SOY. Det ser ut som och känns som vanlig kattsand men den består uteslutande av växtbaserade restprodukter från livsmedelsbranschen. Produkten har den uppenbara fördelen att damm inte är något problem och nu är tunga lyft historia. Dessutom är absorptionskraften helt enastående, det bildas snabbt fasta klumpar och man har tillsatt aktivt kol för att eliminera starka dofter. Komposterar du? Då kan den självklart göra nytta där också. Kortfattat så är detta en helt fantastisk möjlighet för alla som vill ha en naturlig och bokstavligt talat lätt lösning till kattlådan.

311,46 kr
- +

Utvalda ingredienser

01
Baserat på växtbaserade restprodukter från livsmedelsindustrin, som skapar en bas som snabbt och effektivt bildar klumpar.
02
Det självklara valet för alla som vill ha en 100 % naturlig och lätt lösning för hygienen i kattlådan.
03
Vi älskar NOBA SOY eftersom det är en uppfriskande nyhet när det gäller hygien i kattlådan!
04
NOBA SOY finns som doftfri variant i förpackningsstorlek 10 L/4,16 kg.
05
Kan växtbaserad kattsand ta bort stark doft? Naturligtvis! Den har tillsatt aktivt kol för att förbättra förmågan att eliminera starka dofter.
06
Du bör välja den här produkten eftersom den har uppenbar effekt, den använder inte bara rester som i annat fall skulle ha kasserats utan som även, tack vare den låga vikten, kräver mindre bränsle för att komma till dig.

Produktbeskrivning

Information

Tillverkat i Kanada, av personerna bakom det världsberömda varumärket CANADA LITTER. Finns som doftfri variant i förpackningsstorlek 10 L/4,16 kg. NOBA SOY består av växtbaserade restprodukter från livsmedelsindustrin och har tillsatt aktivt kol för att förbättra förmågan att eliminera starka dofter. Produkten är 100 % bionedbrytbar. Precis som vanligt när det gäller ESSENTIALS så levereras produkten direkt till dörren!

Mer information

Produktblad (PDF)

Vi kan även rekommendera

Kontakta oss

Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
 
Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
Ring oss på

024-38 90 814
Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka e-post

service@essentialfoods.se