CANADA LITTER 8 OR 12 KG CLUMPING Baby, Lavender or Unscented

As low as 186,46 kr
- +

Alla katter förtjänar enastående kattsand! Det är därför med glädje som vi kan berätta att vi har fått rättigheterna till CANADA LITTER, som är erkända som en av världens absolut bästa kattsandsprodukter. Du kan välja mellan olika storlekar och diskreta dofter, gemensamt för alla CANADA LITTER-produkterna är att de bygger på ultrauppsugande Sodium bentonit, som snabbt absorberar och bildar klumpar. Alltså direkt! Detta är verkligen mycket valuta för pengarna. En påse räcker ofta dubbelt så länge som andra alternativ på marknaden. För att gör en lång historia kort – med CANADA LITTER får du kattsand som håller den kvalitet som alla kattägare drömmer om. Du väljer helt enkelt efter dina och familjens önskemål här nedan.

As low as 186,46 kr
- +

Utvalda ingredienser

01
Baserat på ultrauppsugande Sodium bentonit som snabbt bildar stabila klumpar som är enkla att lyfta bort.
02
Det självklara valet för alla som ”bara” vill ha det bästa. För din katt och för dig. Så är det bara.
03
Vi älskar CANADA LITTER eftersom det täcker in så många olika behov.
04
CANADA LITTER finns i två diskreta doftvarianter och naturligtvis helt utan doft. Vilken är er nya favorit: Babypuder, lavendel eller klassikerna doftfri?
05
Klarar den stark doften också? Naturligtvis! CANADA LITTER levererar allt som du kan förvänta dig av en kattsand. Helt oberoende av vilken doftvariant du väljer.
06
Du bör välja den här kattsanden för att den är ultrauppsugande och klumpbildande, samt gör det enklare för dig att få 100 % kontroll över hygienen i hemmet. Priset är verkligen skäligt och som bekant så levererar vi till dörren. Kan det bli bättre?

Produktbeskrivning

Information

Tillverkat i Kanada med ultrauppsugande Sodium bentonit. CANADA LITTER finns i olika doftvarianter beroende på vilken storlek på påse du väljer. Bland de utvalda dofterna finns babypuder, elegant lavendel och naturligtvis klassikern doftfri.
Finns i två storlekar, helt efter vad som passar bäst för dig och hur stor familjen är: 8 kg och 12 kg. Det bästa av allt är kanske att det alltid levereras direkt till dörren!

Mer information

Produktblad (PDF)

Vi kan även rekommendera

Kontakta oss

Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
 
Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
Ring oss på

024-38 90 814
Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka e-post

service@essentialfoods.se