HUNDFODER FÖR GOLDEN RETRIEVERS

Golden Retriever är en av svenskarnas favorithundsraser - och det är inte utan anledning. En "Goldie" är den perfekta familjehunden tack vare sitt intelligenta, lugna och godmodiga sinne samt sin människoälskande natur. Den medelstora hunden behöver mycket motion och - som alla hundar - rätt kost. På den här sidan hittar du det bästa hundfodret för din gyllene hundvän.

Ta en titt på vårt utbud av välsmakande och proteinrika hundfoder nedan. Hos ESSENTIAL FOODS får du alltid snabb leverans och gratis rådgivning.

 

DET BÄSTA HUNDFODRET FÖR DIN GOLDEN RETRIEVER FRÅN ESSENTIAL FOODS

Golden Retriever är en av de större hundraserna och har en vacker gyllene päls med många olika nyanser. Den är känd som en mycket bra och lugn familjehund som med sitt milda temperament är bra med barn. Den vill behaga människor, anpassar sig lätt till vardagliga aktiviteter och har stor glädje av att lära sig. Därför används rasen ofta som sökhund, jakthund och servicehund för personer med funktionshinder.

För att hålla din Goldie frisk finns det ett antal saker som du måste vara särskilt uppmärksam på när det gäller kosten. Generellt sett förbränner Golden Retrievers fett och kolhydrater långsammare än mindre hundar. Därför bör hundmat för denna ras innehålla mycket kött och helst inga spannmål. Det är också viktigt att tillgodose hundens behov av vitaminer och mineraler. Läs mer nedan om hur ESSENTIAL FOODS måltider uppfyller din Goldies näringsbehov.

FÅ EN FRISK GOLDEN RETRIEVER MED RÄTT VITAMINER OCH MINERALER

Golden Retrievers behöver dagligen få i sig viktiga mineraler och vitaminer som fosfor, kalium, A-vitamin och E-vitamin för att motverka ett antal sjukdomar. T.ex. har Golden Retriever rasen en ökad tendens att utveckla höftledsdysplasi och armbågsdysplasi. Det är därför viktigt att hundens foder innehåller kalcium, fiskoljor och glukosamin, som kan bidra till starka ben, smörja lederna och motverka artros.

PÅ ESSENTIAL FOODS HAR VI UTVECKLAT DET BÄSTA FODRET FÖR GOLDEN RETRIEVERS

I hundfodret från ESSENTIAL FOODS får din hund dagligen minst 74 % kött från ingredienser som kyckling, anka, lax, öring, sill, lamm, vilt och ägg samt viktiga vitaminer och mineraler. Minst 45 % av ingredienserna i vårt hundfoder är färska ingredienser som tillagas skonsamt i 90 grader, vilket bevarar fodrets saftighet, kraft och optimala näringsvärde.

Vårt hundfoder är dessutom spannmåls- och glutenfritt och innehåller rätt mängd omega-6, omega-3, kalcium, fosfor och glukosamin. Därför hjälper våra noggrant utvalda ingredienser till att hålla kroppen i balans och undvika matsmältningsproblem. Låt till exempel din hund prova ESSENTIAL SUPERIOR LIVING med skotsk atlantlax, frigående Gressingham-anka och kyckling av Cobb- och Ross-rasen. Du hittar inga bättre ingredienser!

Om du använder din Golden Retriever som jakthund kan du överväga att ta en titt på vårt speciella urval av hundfoder för jakthundar.

EN NY STANDARD FÖR MÅLTIDER TILL DIN HUND

På ESSENTIAL FOODS har vi utvecklat en helt ny standard för hundfoder som garanterar att måltiderna håller din hunds blodsocker stabilt. Ett svängande blodsocker kan – precis som för oss människor – ge hunden psykiska och fysiska obalanser.

Alla våra måltider är utformade för att undvika dessa blodsockersvängningar. Vi har utvecklat principen BOF (Behavioural Optimizing Foods) som en del av alla hundars näring. BOF ingår i alla våra måltider och bidrar till de många fördelarna med att hålla blodsockret stabilt dygnet runt. När du serverar en ESSENTIALS-måltid till din hund kommer det att påverka dess mentala balans på ett positivt sätt. Vissa hundägare ser stora förändringar, medan andra noterar en mindre förändring - men en förbättring observeras nästan alltid.

PROVMÅLTIDER OCH 100 % NÖJDHETSGARANTI

Om din Goldie är en av de hundarna som inte äter allt du serverar den kan du använda dig av våra provmåltider för din hund. På så sätt kan du enkelt testa vilket av våra foder som din hund tycker bäst om.

På ESSENTIAL FOODS har vi en 100 % nöjdhetsgaranti. Det betyder att om din hund inte gillar maten slipper du stå med en stor påse hundmat. Vi hämtar maten och ger dig pengarna tillbaka. Det ska dock sägas att det är väldigt få hundar som inte gillar vår mat. Din Golden Retriever kommer med största sannolikhet att bli otroligt nöjd med våra läckra och hälsosamma måltider Om din hund är mycket kräsen kan du också kolla in vårt sortiment av hundmat för kräsna hundar.

 
Spannmålsfritt hundfoder är ett alternativ för dig som inte vill ge din hund spannmål i fodret. Lägg till fiskolja för hundar för en varierad smak.
 

 

 
 

Inte bara hundmat

Vi producerar inte hundmat; vi producerar måltider. Måltider packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt och endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är viktigt för hundens övergripande välbefinnande.

Se vårt urval