HUNDFODER FÖR FRANSKA BULLDOGGAR

På den här sidan hittar du vårt urval av hundfoder för franska bulldoggar. Franska bulldoggar är en av de mest populära hundraserna i Sverige, och därför är vi otroligt glada att kunna erbjuda flera olika smakfulla måltider.

Spannmålsfritt hundfoder från ESSENTIAL FOODS innehåller endast naturliga ingredienser med alla de rätta näringsämnena och mineralerna. Dessutom kompromissas det inte med smaken. Här kan du ta del av vårt utsökta urval av hundfoder för franska bulldoggar.

 

 

 

 

HITTA RÄTT HUNDFODER FÖR DIN HUNDS ÅLDER

Det perfekta hundfodret för en fransk bulldoggvalp bör innehålla mycket protein och bidra till att din hund får mycket energi. På så sätt bidrar du till att din hund får de bästa förutsättningarna för att växa sig stor och stark.

Vi rekommenderar därför att du letar efter ett valpfoder med ett högt men balanserat energiinnehåll och lättsmälta proteiner.

Hos vuxna franska bulldoggar finns det ofta en stark tendens till övervikt, eftersom de är en av de mindre aktiva hundraserna. Därför bör du vara uppmärksam på att hålla din hund i god form och utfodra den med anpassat hundfoder, så att du lättare kan hålla koll på hundens energibehov.

HITTA HUNDFODER TILL DIN FRANSKA BULLDOG HOS OSS

För de äldre franska bulldoggarna har vi flera läckra måltider att välja mellan. Prova till exempel vår ESSENTIAL NAUTICAL LIVING, som är rik på fisk och därmed på omega-3- och 6-fettsyror. Om din hund behöver gå ner i vikt rekommenderar vi vår måltid ESSENTIAL CONTOUR som är en speciell blandning med en låg fetthalt på endast 13 %. Den här typen av foder innehåller 78 % kyckling, anka, lax, öring och ägg och är särskilt lämplig för steriliserade hundar.

Är du osäker på vilken blandning som är bäst för din hund? På våra produktsidor kan du läsa en detaljerad beskrivning av vilka hundar och situationer vi rekommenderar varje måltid för.

Oavsett vad du du har för behov så kan du få det mött hos ESSENTIAL FOODS.

HOS ESSENTIAL FOODS ÄR DIN HUNDS VÄLBEFINNANDE I FOKUS

För oss är det viktigt att ge din hund mer än bara hundfoder. Vi vill bidra till ett hälsosammare liv och öka livskvaliteten för din hund genom att erbjuda måltider som överträffar alla förväntningar.

Med ESSENTIAL FOODS får din hund njuta av naturliga måltider fulla av näring och protein, som samtidigt innehåller låga nivåer stärkelse. Massor av smakrika ingredienser som smakar läckert och stärker hälsan. Vi kompromissar nämligen aldrig med våra råvaror.

Det är sällsynt att hundar inte gillar våra måltider, men om det ändå händer så erbjuder vi naturligtvis full nöjdhetsgaranti.

BOF-PRINCIPEN - VI HÅLLER HUNDENS BLODSOCKER STABILT

Alla våra måltider följer vår egen BOF-princip. BOF står för ’Behavioural Optimizing Foods’, ett tankesätt som vi använder i alla våra måltider.

Precis som människor behöver även hundar hålla blodsockret stabilt, vilket vi säkerställer genom att använda färska proteinkällor och låg glykemisk mat som tillagas vid låga temperaturer. Dessutom är våra måltider spannmålsfria, eftersom vi vill att våra måltider ska ligga så nära hundens naturliga kost som möjligt om den fortfarande levde fritt i naturen. Vår testvinnande hundmat har alltid en positiv effekt på hundens välbefinnande.

 
Spannmålsfritt hundfoder är ett alternativ för dig som inte vill ge din hund spannmål i fodret. Lägg till fiskolja för hundar för en varierad smak.

Inte bara hundmat

Vi producerar inte hundmat; vi producerar måltider. Måltider packade med näring som håller hundens blodsocker stabilt och endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är viktigt för hundens övergripande välbefinnande.

Se vårt urval