CANADA LITTER MULTICAT 18 KG CLUMPING Dual Odor Defense

As low as 353,13 kr
- +

Med stora familjer följer stora behov! Det är därför med glädje som vi kan berätta att vi har fått rättigheterna till ett av världens ledande varumärken inom kattsand – CANADA LITTER. Detta innebär att på denna speciella MULTICAT-variant, som uppfyller alla speciella krav för hem med 3 eller fler katter. Produkten bygger på det ultrauppsugande ämnet Sodium bentonit, som absorberar och bildar klumpar direkt. Dessutom har man tillsatt en ”Dual Odor Defense”-teknologi som förbättrar absorberingsförmågan och som dessutom klarar att dämpa starka dofter. Nämnde vi att denna variant är känd för att hantera det så vanligt förekommande dammproblemet? Detta är receptet för en kattlåda i balans!

As low as 353,13 kr
- +

Utvalda ingredienser

01
Baserat på ultrauppsugande Sodium bentonit som snabbt bildar stabila klumpar som är enkla att lyfta bort.
02
Det optimala valet för hem med 3 eller fler katter, hög trafik i kattlådan är inte längre något problem.
03
Vi älskar MULTICAT eftersom produkten löser ett kvardröjande problem i branschen, här slipper du nästan allt damm.
04
MULTICAT finns i två varianter: En uppfriskande Alpine Fresh och naturligtvis den klassiska doftfria. Båda varianterna är i helt rätt storlek: 18 kg.
05
Den starka doften då? Den tas naturligtvis bort. Med ”Dual Odor Defense”-teknologi levererar MULTICAT allt som du kan förvänta dig av kattsanden i ett hem med mycket trafik.
06
Du bör välja den här kattsanden för att den är ultrauppsugande och klumpbildande, samt gör det enklare för dig att få 100 % kontroll över hygienen i hemmet. Priset är verkligen skäligt och som bekant så levererar vi till dörren. Kan det bli bättre?

Produktbeskrivning

Information

Tillverkat i Kanada med ultrauppsugande Sodium bentonit. Med ”Dual Odor Defense”-teknologi där kristallsoda förbättrar absorbering av vätska, samtidigt som aktivt kol neutraliserar starka dofter. MULTICAT finns i två varianter: En uppfriskande Alpine Fresh och naturligtvis den klassiska doftfria. Finns i en storlek som passar hemmet med flera katter: 18 KG.  Det bästa av allt är kanske att det alltid levereras direkt till dörren!

Mer information

Produktblad (PDF)

Vi kan även rekommendera

Kontakta oss

Vi finns här, för din hund och dig - alltid. 
 
Fyll i formuläret här under eller ring oss på +46 243 89 08 14 så hittar vi ett svar och en lösning. Vår service och rådgivning är som vi själv skulle önska att ha det och vi kräver mycket!
Ring oss på

024-38 90 814
Måndag-torsdag: 08.00 - 17.00
Fredag: 08.00 - 15.00

Skicka e-post

service@essentialfoods.se